Tapetsera Stockholm – anlita en kunnig tapetserare för bästa resultat

Fräscha upp ditt hem med nya tapeter. En ny tapet har stor betydelse för helhetsintrycket av ett rum och de ger färg och liv åt rummet. Det finns ett brett utbud med tapeter att välja mellan, exempelvis papperstapeter, glasfibertapeter, Non-woven tapet, fototapeter samt 3D-tapeter. En erfaren målare Stockholm kan hjälpa dig med nyttig och värdefull information när du ska tapetsera om ett rum.

Tapeter i olika miljöer

Unika och vackra tapeter gör din vardag mer spännande. Innan du väljer tapet behöver du fundera över vilken typ av tapet som är lämpat för utrymmet. När du väljer en tapet till köket kan det vara bra att fundera på om det går att torka av tapeten. Mat och dryck kan lätt hamna på väggen. När du väljer en tapet till din hall så är det viktigt att tänka på hur stor hallen är och hur mycket ljus som det är i hallen.

Underarbetet viktigt

Appropå underarbete så är det viktigt att undersöka om underlaget behöver behandlas innan tapeten sätts. Måleri Stockholm gör ett grundligt underarbete innan de sätter upp tapeter. Väggen som du ska tapetsera ska vara torr, jämn samt fast. Om det är en starkare färg på väggen kan du behöva grundmåla den för att slippa att färgen syns genom tapeten.

Anlita en erfaren tapetserare

När du anlitar en erfaren tapetserare från måleri Stockholm kan du fokusera dig på att välja tapeter medan en kunnig tapetserare förbereder väggarna och sätter upp tapeterna. Att mönsterpassa tapeter är något som många anser är det svåraste när de tapetserar men en kunnig målare Stockholm har stor erfarenhet vilket innebär ett vackert slutresultat oavsett vilken typ av tapet som du väljer.

ROT-avdrag

ROT-avdrag kan du göra för utfört arbete, men du kan inte dra av materialkostnaderna. Du kan dra 30 procent av kostnaden för arbetet, maxbeloppet är på 50 000 kronor per år. Avdraget görs direkt på din faktura. När du ska göra tapetsering nacka eller anlita målare solna är det bra att känna till det här med rotavdraget.

Lämna ett svar