Vad en fotograf måste kunna för att klara vardagen

Smajl hjälper ditt företag att förstärka sitt varumärke och sin image genom bilder. Vi utgår från Täby och fotograferar till största delen i Stockholm med omnejd men vi ser hela Sverige som vår arbetsplats. Söker du en fotograf stockholm bör du alltså leta lokalt för den delen av stockholm du helst åker till för att få bästa priset.

Avslappnat

Vare sig du vill visa upp en formell eller informell sida av ditt företag så ska bilderna kännas avslappnade. De bilder som visar upp ditt företag kan stärka företagets image och visa upp vad företaget står för. Därför är det viktigt att tänka på hur bilderna är utformade och vad de förmedlar gällande stil och känsla.

Ansiktet utåt

Det finns många sätt att visa upp sitt företag på genom bilder. Porträtt- eller gruppbilder av de anställda ger kunden ett första intryck av företaget. De anställda är företagets viktigaste tillgång vilket gör det till en viktig bild att förmedla utåt. Även bilder av företagets miljö stärker bilden av företaget. En duktig porträttsfotograf stockholm tar enkelt fram ditt ansiktes styrkor och använder det till din fördel i fotot.

Förstärka varumärket

Att marknadsföra sitt företag i sociala medier är idag viktigare än någonsin. Eftersom många använder sociala medier som kanal är det viktigt att där sticka ut med sina bilder men att även ha en konsekvent stil och känsla för att kunder ska känna igen företaget i flödet.

Produktfotografering

Kunder gillar att titta på vackra och tilltalande bilder av hög kvalitet när de ska handla online eller se vilket utbud ett företag har. Därför är det viktigt att produktbilderna är tydliga och väl genomtänkta samtidigt som de förmedlar företagets känsla och stil.

Professionell fotograf

Som fotograf med lång erfarenhet i branschen kan jag på ett avslappnat sätt hjälpa ditt företag att visa sig från sin bästa sida. Du kan känna dig trygg med att jag har koll på de senaste trenderna inom fotografering och de oändliga möjligheter som finns med fotografering inom den digitala världen. Fotografering sker på plats hos ditt företag i Stockholm, övriga Sverige eller i studion i Täby. En duktig fotograf hjälper dig med allt från körkortsfoto stockholm till produktfotograferingar eller bilder på din byggnad.

Lämna ett svar